fbpx
Ami White

Cum îmi aleg salteaua în funcție de înălțime și greutate?

01/08/2020 by amiwhiteadmin Blog Comentariile sunt închise pentru Cum îmi aleg salteaua în funcție de înălțime și greutate?

Existând mai multe tipuri de arcuri cu grosimi diferite optime pentru greutăți diferite, trebuie acordată o mai mare importanță  conținutului saltelei.

O persoană cu o înălțime de 1,65 m și o greutate de 64 kg va avea nevoie de arcuri moi, pe când o persoană cu o înălțime de 1,68 m și o greutate de 89 kg va avea nevoie de arcuri tari. Presiunea exercitată de a doua persoană pe zona de mijloc a saltelei este mult mai mare în comparație cu cea primei persoane.

În cazul în care a doua persoană ar avea o înălțime de 1,90 m presiunea exercitată ar fi distribuită pe o suprafață mai mare, în cazul acesta recomandându-se arcuri medii.

Pentru că fiecare dintre noi suntem diferiți, avem nevoie de arcuri diferite în saltea. Pentru ca amândoi să vă bucurați de confort vă oferim posibilitatea de a vă realiza salteaua astfel: jumătate cu arcuri potrivite pentru dumneavoastră și jumătate cu arcuri potrivite pentru partenerul dumneavoastră.

Înălțime / GreutateMai puțin de 60 kgÎntre

60 – 80 kg

Între

80 – 100 kg

Peste

100 kg

Mai puțin de 1,6 mArc mediuArc mediuArc tareArc tare
Între 1,6 – 1,7 mArc moaleArc mediuArc tareArc tare
Între 1,7 – 1,8 mArc moaleArc mediuArc tareArc tare
Între 1,8 – 2 mArc moaleArc moaleArc mediuArc tare
, ,