fbpx
Ami White

Structura unui pat BoxSpring

Totul despre box, saltea, topper

Sistemul BoxSpring este alcătuit din: Box, Saltea și Topper.

Box-ul sau cadrul

Box

Boxul (cadrul patului) este făcut din lemn masiv, uscat cu grijă în camere speciale, în mediu controlat, rezultatul fiind un cadru trainic, care nu va scârțâi în timp.

În interiorul boxului se găsesc arcuri împachetate individual de tip Pocket Spring, cu săculeți interconectați.

Pentru o absorbire completă a greutății corpului, în box folosim peste 225 de arcuri pe metru pătrat.

Garanție 10 ani pentru structura boxului.

Salteaua Pocket Spring

Cel de-al doilea strat de arcuri împachetate individual (Pocket Spring) se regăsește în saltea, ceea ce face că ambii parteneri să-și mențină poziția coloanei corectă, fără a resimți mișcările de pe cealaltă jumătate de pat.

În funcție de greutatea, înălțimea și preferințele fiecărui partener, personalizăm fiecare jumătate de saltea, alegând între arcuri moi, medii sau tari.

Folosim 334 de arcuri pe metru pătrat pentru a asigura distribuirea corectă a greutății.

Fiind prevăzută cu fermoar, husa saltelei este detașabilă și se poate spăla în mașina automată.

Topper-ul

Topper-ul reprezintă ultimul element al sistemului și cel cu care corpul ia contact. Salteaua trebuie să mențină poziția corectă a coloanei, pe când topper-ul este cel care oferă senzația pe care doriți să o simțiți atunci când vă așezați pe pat. Topper-ul poate fi încorporat în saltea sau separat de aceasta, învelit în propria husă.

Latex-ul folosit în interiorul topper-ului este fabricat din materiale naturale și este prevăzut cu spații de aerisire distribuite pe toată suprafața. Senzația resimțită este una de fermitate.

Spuma Memory preia poziția corpului, revenind la forma inițială când presiunea asupra ei dispare. De asemenea, spuma cu memorie dă senzația de pat moale.

Materialele din care sunt realizate husele de topper sunt de calitate superioară. Puteți opta pentru un tricot Q-Dry, plăcut la atingere, care are că principale caracteristici următoarele: se usucă rapid, este antistatic, antistres, ușor de curățat sau un tricot cu microparticule de lavandă care la atingere își eliberează mirosul.

Alte detalii despre paturile BoxSpring

Paturi tapitate manual

Paturile sunt tapițate manual, cu o atenție sporită asupra detaliilor.

Tapițarea patului se poate realiza cu piele ecologicăstofă sau catifea, în funcție de preferințele fiecăruia. Materialele folosite pentru tapițarea patului sunt disponibile într-o gamă variată de culori din care puteți alege.

Box-ul, salteaua și topper-ul sunt fixate între ele prin intermediul unor benzi de scai.